攝影學堂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

海下之旅

5 posters

向下

海下之旅 Empty 海下之旅

發表 由 keltonfan 周五 五月 22, 2009 8:48 pm

見到幾多品種蝶,不過唔易影,無乜上花位,唔係樹陰底就樹頂多!!

海下之旅 0521_0671

海下之旅 0521_0634

海下之旅 0521_0676

海下之旅 0521_0695

黑班陀弄蝶本來見到兩次,但係都影唔到,唯一一張!!
海下之旅 0521_0793
keltonfan
keltonfan
VIP
VIP

文章數 : 316
注冊日期 : 2009-04-20
年齡 : 57

http://kelton.fotop.net

回頂端 向下

海下之旅 Empty 回復: 海下之旅

發表 由 varro 周六 五月 23, 2009 12:49 am

海下之旅 994476 海下之旅 994476 海下之旅 994476
海下係咪收唔到電話呀!? question2.gif
varro
varro
新手入門
新手入門

文章數 : 69

回頂端 向下

發表 由 eos_lau 周六 五月 23, 2009 5:40 pm

要去過啦!
eos_lau
eos_lau
VIP
VIP

文章數 : 511
注冊日期 : 2009-04-19

http://hk.myblog.yahoo.com/lau_eos/

回頂端 向下

發表 由 keltonfan 周六 五月 23, 2009 7:08 pm

varro 寫到:海下之旅 994476 海下之旅 994476 海下之旅 994476
係呀,你打黎果陣收緊中國移動 scratch scratch

下星期四有無人想去呀??
keltonfan
keltonfan
VIP
VIP

回頂端 向下

發表 由 Justin Law 周日 五月 24, 2009 12:42 am

keltonfan 寫到:
varro 寫到:海下之旅 994476 海下之旅 994476 海下之旅 994476
係呀,你打黎果陣收緊中國移動 scratch scratch

唔得啦, 吳川之旅! 海下之旅 874284 海下之旅 874284
Justin Law
Justin Law
VIP
VIP

文章數 : 124
注冊日期 : 2009-04-21

http://justinlaw.fotop.net

回頂端 向下

發表 由 LeoLam 周日 五月 24, 2009 11:40 am

Justin Law 寫到:

唔得啦, 吳川之旅! 海下之旅 874284 海下之旅 874284

唔系星期六日咩?
今年赤柱有無龍周睇?

LeoLam
VIP
VIP

文章數 : 17

回頂端 向下

發表 由 keltonfan 周日 五月 24, 2009 5:02 pm

LeoLam 寫到:

唔系星期六日咩?
今年赤柱有無龍周睇?
應該有,你地有無人去影龍舟?
keltonfan
keltonfan
VIP
VIP

回頂端 向下

發表 由 eos_lau 周一 五月 25, 2009 12:48 pm

LeoLam 寫到:

唔系星期六日咩?
今年赤柱有無龍周睇?

你地就好!
有得去影舟舟 海下之旅 841896
eos_lau
eos_lau
VIP
VIP

http://hk.myblog.yahoo.com/lau_eos/

回頂端 向下

發表 由 keltonfan 周一 五月 25, 2009 6:22 pm

eos_lau 寫到:
LeoLam 寫到:

唔系星期六日咩?
今年赤柱有無龍周睇?

你地就好!

你去吳川時咪可以同大師影周周囉 海下之旅 182353 海下之旅 182353
keltonfan
keltonfan
VIP
VIP

回頂端 向下

發表 由 varro 周一 五月 25, 2009 6:45 pm

eos_lau 寫到:
LeoLam 寫到:

唔系星期六日咩?
今年赤柱有無龍周睇?

你地就好!

你去吳川時咪可以同大師影周周囉 海下之旅 182353 海下之旅 182353

真抵死 海下之旅 785675 海下之旅 785675 海下之旅 785675
varro
varro
新手入門
新手入門

文章數 : 69

回頂端 向下

發表 由 eos_lau 周一 五月 25, 2009 7:47 pm

varro 寫到:
eos_lau 寫到:
LeoLam 寫到:

唔系星期六日咩?
今年赤柱有無龍周睇?

你地就好!

真抵死 海下之旅 785675 海下之旅 785675 海下之旅 785675

咁要帶埋支 macro 海下之旅 874284
eos_lau
eos_lau
VIP
VIP

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章